De armband had ze al eerder gekocht toen ze besloten had de asbedels te laten maken. 3 verschillende nog wel!

Deze bedels staan voor de liefdevolle herinnering aan 3 van haar dierbaren die ze verloren heeft. Tóch wilde ze hen graag zo dichtbij mogelijk hebben, dichtbij kunnen dragen.

Ze had van tevoren heel goed nagedacht hoe de glasbedels eruit zouden moeten gaan zien. Daardoor was het ook voor mij heel duidelijk welk motieven ze wenste en met welke kleuren ik zou gaan werken. De grootte van alle 3 de askralen moest ook gelijk zijn, net als de breedte. Alle 3 zo verschillend maar toch bij elkaar passend.

 

Deze zilveren armband draagt ze alleen bij speciale gelegenheden en koestert zo op haar manier de mooie herinneringen!

Zelf schrijft ze er dit over:

“De sieraden en bedels die Monique maakt worden met alle aandacht en liefde door haar zelf gemaakt. Door je eigen wensen kenbaar te maken zet zij deze keer op keer neer zoals jij ze bedoeld hebt. Zelf heb ik 3 bedels bij haar laten maken van het as van 3 bijzondere personen. Deze draag ik nu met heel veel plezier en geluk omdat deze speciaal voor mij gemaakt zijn aan de hand van mijn herinneringen”.

Zou jij ook graag een glasbedel bij je willen dragen waarmee je jouw herinnering koestert?

Prijs € 125,00 per stuk inclusief 925 zilveren kern, exclusief armband*

* de armband is nog maar mondjesmaat verkrijgbaar in Nederland. Zelf heb ik pas geleden nog een exemplaar kunnen kopen bij de Bijenkorf in Maastricht.