asbedel heelal

asbedel van glas

Ik verbaas mij weleens over de inventiviteit van de mens wanneer het gaat om een asbedel van glas. Ik bedoel, de benaming ervan. Want stel dat je zelf op zoek bent naar een herinneringssieraad, of gedenksieraad, waar zoek je dan op?

Google geeft mij onderstaand rijtje als ik zoek op asbedel van glas

“asbedel armband”
“asbedel trollbeads”
“asbedels”

 

en zoek ik op asbedel, dan krijg ik deze resultaten

“asbedel pandora”
“asbedel trollbeads”
“asbedel ster”
“asbedel glas”
“asbedel vergeet me nietjes”
“askraal trollbeads”
“asbedel vlinder”
“dela asbedels”

Hoe dan ook, er zijn nog veel meer zoektermen die gebruikt worden, maar voor nu laat ik het bij de asbedel van glas die ik maak voor aan de bekende merken armbanden.

 

Als je in de gelegenheid was om meer te lezen op mijn website, dan is je wellicht opgevallen dat ik uitsluitend persoonlijke asbedels maak. Dat doe ik met een reden; immers hoe anders dan zéér persoonlijk kan of mag een assieraad zijn? Het gaat toch om joúw herinnering aan jouw overleden dierbare (of huisdier), alle mooie momenten die er samen waren? En daar past m.i. geen standaard product bij.

Laatst kreeg ik het verzoek of ik de nieuwe ‘glasblazer‘ wilde worden voor een bedrijf wat zich ook bezighoudt met gedenksieraden. Het palet aan kleuren waaruit klanten kunnen kiezen vond ik summier en de producten zelf waren praktisch allemaal hetzelfde. Ik besloot om deze samenwerking niet aan te gaan, het past gewoonweg niet bij me.

De meeste vraag krijg ik naar de asbedel van glas, en inmiddels heb ik al vele persoonlijke en bijzondere verzoeken in vervulling mogen laten gaan. Als ik de laatste jaren zo’n beetje aan me voorbij laat gaan dan denk ik aan het koraal, stukjes stof van de lijkwade, een tandje, stukjes van een gouden trouwring, een veertje van een roofvogel, vacht van meerdere huisdieren, haar, baard en paardenhaar om maar wat voorbeelden te noemen.

 

gouden trouwring verwerkt in asbedel

asbedel koraal eigen ontwerp

asbedel van glas met koraal

 

Dus als je op zoek bent naar een bijzonder gedenksieraad en je hebt er vragen over of wilt er meer van weten, neem dan gerust contact met me op.