“Ik wil ‘m alleen maar dragen bij bijzondere gelegenheden. Ik ben de hele dag met paarden bezig en ik ben geen type voor een ashanger.”

Dit was de korte maar duidelijke boodschap die ik meekreeg van de draagster toen we samen aan de ontwerptafel zaten. Uiteindelijk hebben we gekozen om de askraal te maken op een zilveren ring. Om gedragen te worden op bijzondere momenten.

De smaragdgroene kleur van het glas weerkaatst door het onderliggende zilver van de ring waar de askraal op gemonteerd is. Bij een andere lichtinval zie je weer een andere schittering, deze is écht apart!

Welke mogelijkheden zijn er nog meer behalve een askraal op een zilveren ring?

  • askraal als ashanger
  • askraal als set oorbellen of
  • askraal als set manchetknopen
  • askraal als bedel

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, maar dit zijn wel de meest gemaakte. Oh en overigens is de zilveren ring die ik in het assortiment heb, in grootte verstelbaar en past dus altijd.

Prijs € 225,00 inclusief 925 zilveren ring

Ben je ook op zoek naar een bijzondere asbestemming? Zou jij het fijn vinden om jouw dierbare tastbaar bij je te kunnen dragen? Vraag mij naar de mogelijkheden. Ik werk overwegend met Italiaans glas, soms ook met glas uit Amerika of uit Duitsland, en altijd met de hoogste kwaliteit 925 zilver en 925 zilveren fournituren.