assieraden van glas

De inspiratie voor haar glazen ashanger vond ze op internet, het ontwerp had ze al helemaal in haar hoofd.

Deze jonge moeder mailde mij de schets met de vraag of ik dat voor haar kon maken. Nadat we wat over en weer gecommuniceerd hadden, maakten we de afspraak zodat ze de as van haar veel te vroeg overleden zoontje kwam brengen. Wat een bewondering heb ik voor haar, dat ze ondanks haar prille en grote verdriet met zo’n mooie en warme glimlach hier de studio binnenstapte.

We bespraken haar ontwerp, zij koos de glasstaven in de kleuren die zij mooi vond en ik ging ermee aan de slag. Ze wilde graag een complete set assieraden, en we besloten dat ik er een bijpassend setje oorbellen bij zou maken.

Ik maakte in dit ontwerp 3 ringen, waarvan 2 zijn gemaakt met de crematie as. De met elkaar in dit assieraad verbonden ringen symboliseren de verbondenheid van 2 mensen.

Ze is heel blij met haar set herdenkingskralen en zal voor altijd haar kleine mannetje bij zich kunnen blijven dragen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om een persoonlijk voor jou gemaakt assieraad van glas te dragen. Om jouw pijn en verdriet om te buigen naar iets moois. Het laatst tastbare van jouw dierbare op je hart te kunnen dragen, voor altijd.

Mail mij gerust met je vragen of stuur mij je schets of je ideeën en ik neem contact met je op.

Heb je nog geen ideeën, kijk dan bij de foto’s van de assieraden die ik eerder in opdracht maakte.  Ze bieden de draagsters troost en het geeft hun steun wanneer zij het even moeilijk hebben.