bedel met as

Bedel met as

Bedel met as

Angelique maakte de afspraak met me nét nadat de meeste Coronamaatregelen van tafel waren. Ze zocht namelijk hele specifieke kleuren die ze in haar bedel met as wilde en ze vond het lastig om die keuze vanaf een computerscherm te maken.

Eenmaal in de studio bleef ze maar kijken naar een foto die hier aan de muur hangt van een bedel die ik ooit eerder maakte. Dit is de foto die ik bedoel.

 

bedel met as, bloemen en zirkonia

 

Ze was helemaal verrukt van de bloem in deze bedel, zó moest-ie worden maar dan liever met een andere ondergrondkleur dan zwart zoals in deze en minder groen. Ik maakte eerst een voorbeeld voor Angelique omdat een hele andere kleurencombinatie ook leidt tot een heel andere bedel dan die ze hier op de foto zag.

Uiteindelijke resultaat

Nadat we wat over en weer mailden over hoe de kleuren van haar bedel met as er uiteindelijk zouden uitzien, maakte ik haar definitieve asbedel. Ze draagt haar bedel aan een Trollbead armband en dus moest m.i. haar bedel met as ook iets kleiner en fijner zijn dan wanneer ze deze aan een Pandora armband zou dragen.

Uiteindelijk is haar assieraad precies geworden wat ze ervan verwachtte en omdat ze niet langer wilde wachten maar niet in de gelegenheid was om op korte termijn naar de studio te komen, besloten we haar asbedel per aangetekende en verzekerde post op te sturen. Ook de overgebleven as stuurde ik mee terug zodat ze zelf kan beslissen wat ze daar mee wil.

bedel met as

asbedel naar eigen ontwerp

 

Hoe Angelique het traject ervaarde om een persoonlijk assieraad naar eigen wens en/of idee te laten maken, omschreef ze in de review op Facebook. Je leest ‘m hieronder.

 

Heb jij een specifieke wens, kleur of idee voor jouw bedel met as of heb je er een vraag over? Neem gerust contact met me op, ik help je er graag bij. Ben je er nog niet helemaal uit maar ben je wel op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje bij het overzicht van eerdere assieraden die ik maakte.