herdenkingssieraad met vacht

Wat een verdriet en pijn heeft ze. Nog maar zo kort geleden afscheid moeten nemen van haar kleine, maar o zo trouwe en lieve viervoeter.

Maar ze heeft er ook aan gedacht om een plukje vacht af te knippen. Een heel klein plukje, korte stugge haartjes, wit, zacht en glanzend.

We hebben samen overlegd hoe we haar tastbare herinnering levendig kunnen houden. Hoe hij bij haar blijf, haar troost biedt wanneer ze het moeilijk heeft. Ook als hij er niet meer is.

Dit schrijft ze er zelf over:

“Ik draag de kraal met veel plezier, en iedereen om me heen vindt hem heel bijzonder. Het geeft me veel steun, en heb echt het idee dat hij bij me is..
Ik heb geen Facebook meer dus sorry dat zal helaas niet lukken. Maar ben je erg dankbaar!

lieve groet”

Het zal nog wel even duren voordat haar verdriet een plekje heeft. Maar haar liefste en meest trouwe hond draagt ze vanaf nu altijd bij zich. Tastbaar, want zijn mooie, zachte vachtje is geplaatst in dit persoonlijke herdenkingssieraad.

Prijs € 225,00 inclusief 925 zilveren fournituren

Wil jij ook de herinnering aan jouw huisdier levendig houden door het dragen van een handgemaakt herdenkingssieraad? In de herdenkingssieraden van glas die ik maak, plaats ik zowel de as alsook de vacht van jouw overleden huisdier.

Heb je er een vraag over, neem dan contact met me op en we denken er samen over na.