assieraad met zirkonia's

Hoe komt jouw ontwerp van je assieraad tot stand?

Ontwerp van jouw assieraad

Een assieraad waarin jouw wensen samengesteld zijn, worden meestal besproken in mijn studio in Huizen (NH). Dat maakt het voor jou als bezoeker eenvoudiger als je zelf nog niet helemaal helder hebt hoe jij jouw gedenksieraad wil hebben. Vaak krijg je in de studio inspiratie of ideeën door het zien van de voorbeelden van de assieraden.  Je ziet ook alle kleuren glas waarmee ik werk en ik geef je antwoord op de vragen die je hebt. Daarbij drinken we samen een kopje koffie of thee. Meestal neem je dan ook gelijk de crematie as (of haar, of vacht of iets anders wat in jouw sieraad verwerkt wordt) mee.

Studio in Huizen (NH)

Maar wat nu als je ver(der) weg woont, of niet in de gelegenheid bent om naar de studio te komen? Dan communiceer ik met je via de telefoon, of via whatsapp of e-mail. Zo maakte ik ook het assieraad voor Nathalie die  woonachtig is in Appingedam.

 

Je leest hieronder verder hoe we samen haar unieke ontwerp maakten van haar asbedel. Haar persoonlijke assieraad dat ze nu voor altijd bij zich draagt mét de liefdevolle herinnering aan haar Sabor ♥

Heb je zelf nog geen idee hoe jouw gedenksieraad eruit gaat zien maar heb je daar wel vragen over? Laat het me gerust weten want ik help je er graag bij zodat ook jij jouw levenslange herinnering voor altijd bij je kan dragen.