Photo by Luis Galvez on Unsplash

Intens verdrietig en in de rouw

Och wat was Evy intens verdrietig en in de rouw….

 

Maar wat wil je. Als je plotseling afscheid moet nemen van je trouwste en liefste viervoeter. Dan ben je wel degelijk heel verdrietig en in de rouw.

Dan wil je maar één ding en dat is alle mooie en dierbare herinneringen bij je blijven dragen. Maar hoe of wat? En waar laat je dat maken?

Allemaal vragen waar Evy tegenaan liep. En dan woont  ze ook nog in België, hoe werkt dat dan? Evy beschreef haar ervaringen en stuurde mij deze foto.

 

 

 

Ik snap als geen ander je verdriet, de leegte, de stilte en de pijn als je afscheid moet nemen van je geliefde huisdier. Ik kan je wel helpen als jij verdrietig bent en in de rouw. Ik help je jouw verdriet om te buigen naar een draagbaar en persoonlijk gedenksieraad. Neem gerust contact met me op als je er meer over wilt weten.